D’r wacht een Toscaanse heuvel…

Na de corona-persconferentie heb ik Nanni Moneti gisteren per direct laten weten dat het nu wel zeker is: medio juli bevolken we de heuvel tot medio augustus. Voor het zoveelste jaar op rij. Hij wist te vertellen dat het coronavirus zijn twee andere gasten uit Duitsland wel heeft afgeschrikt. Ze annuleerden.
De eerste helft van juli en de tweede helft van augustus staat er dus op een bosrijke heuvel bij Arezzo een groot huis met een ziel (en een zwembad) ter beschikking. Eenvoudig van inrichting en tegen een prijs die je voor Toscane niet mogelijk houdt.
Bekijk hier de foto’s:
https://www.airbnb.be/rooms/37956908?location=casavecchia%20italy&source_impression_id=p3_1591244822_MXhmv2MCnonUuTeW&guests=1&adults=1
Mail Moneti en groet hem van me : nannimoneti@yahoo.it.

En zo gaat het er op een avond bij ons vaak aan toe:
P1040640