Johan van Cauwenberge

Een naam als een klok voor wie decennialang naar Radio 3 en Klara luisterde. De man die schoonheid van muziek en beschouwingen over beeldende kunst door de ether stuurde. Tegelijk een te bescheiden dichter wiens verzen cirkelen rond grote thema’s als liefde en tijd, rond boeken, de verhouding beeld-woord, maatschappelijk engagement. Wat blijft is de rivier is een ruime bloemlezing die zijn dichterschap een gelaat geeft.

Corona verdaagde de boekpresentatie, maar het boek is er. Niet in de gesloten boekhandels, maar bij uitgeverij P in Leuven. U kunt dit deel in de Parnassus-reeks daar voor twintig euro bestellen via contact@uitgeverijp.be. Verzendkosten vier euro, maar u heeft geen verplaatsingskosten.

Doe deze grootse kleine uitgever een plezier in nare tijden. Want geen boekpresentaties, geen boekhandels, geen beurzen betekent ook geen inkomsten.

P1100455