Studiedag Klassieke Wereld 29 januari 2018 – Labrys

Voor docenten en leerkrachten Griekse Taal en Cultuur, Latijnse Taal en Cultuur en Geschiedenis organisseert Labrys Reizen opnieuw een nascholingsdag in het Rijksmuseum van Oudheden te Leiden op maandag 29 januari 2018. Diverse onderwerpen uit de antieke wereld komen aan de orde. Er is ook aandacht voor de kunst en de archeologische bezienswaardigheden die we al reizend door de wereld van de Grieken en de Romeinen tegenkomen. De Studiedag Klassieke Wereld is een nascholingsdag, waarbij de deelnemers na afloop een certificaat ontvangen. De kosten bedragen € 130,- p.p. (inclusief lezingen, museumbezoek, lunch en borrel). Middelbare scholieren, studenten en gepensioneerde docenten krijgen 50% korting. De dag wordt georganiseerd door Labrys Reizen i.s.m. het Rijksmuseum van Oudheden te Leiden.

https://labrysreizen.nl/opmaat/informatie-voor-docenten/202-studiedagklassiekewereld

Patrick Lateur houdt er de slotlezing: Homeros’ Odyssee. Een zwerver komt thuis. Over epos en held, over receptie en vertalen.