Karel Nijs in gesprek met Patrick Lateur – zondag a.s. 19 maart, Stadhuis, Aalst.

Patrick Lateur is op zondag 19 maart om 15 uur in het Stadhuis van Aalst te gast bij Karel Nijs in Ter Zijde met… Dit initiatief van de Aalsterse Muziekarchipel vzw (AMA) omvat een reeks geanimeerde ontmoetingen met creatieve Aalstenaars over hun muzikale voorliefdes.

Karel Nijs vraagt zijn gast uit over muziek en andere kunsten, leven en werk, verleden en toekomst. Met veel audio- en videofragmenten, en gelegenheid tot napraten.

Lateurs keuze? O.m. gregoriaans, Aznavour, Von Bingen, Bach, Pärt, Van Ghiseghem, Holst, Monteverdi, … in audio of video of live gebracht door gelegenheidskoor o.l.v. Maarten van Ingelgem, die de vorige gast was in Terzijde met...

Feestzaal van het Stadhuis, Grote Markt 3, Aalst. Reserveren via mail: contact@mazzic.be